Het Lopersproject Ter Heijde 2023
We zijn op 2 september van start gegaan. Het is nu niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit project. Niet getreurd! In januari gaat het Lopersproject Verburch weer van start en wij zijn er in september 2024 weer!

We gaan starten! Op zaterdag 2 september om 14.00 uur gaan we starten met het Lopersproject Ter Heijde.  Net zoals andere jaren zijn wij te gast bij Sporthal De Wielepet in Monster. Alle groepen starten om 14.00 uur, met uitzondering van de eerste training. Dan verwachten wij jullie om 13.15 uur zodat we voldoende tijd hebben om jullie welkom te heten, de lopersshirts uit te delen en dat jullie tijd hebben om je om te kleden.

Het is dit jaar weer alleen mogelijk om je online in te schrijven! Houd daar rekening mee.

Deelname
Deelname aan het Lopersproject Ter Heijde is altijd op eigen risico.
De trainingen worden gegeven door deskundige en ervaren trainers, maar er kan altijd iets gebeuren tijdens een training. Voorkomen is beter dan genezen. Begin je weer met sporten, of ben je net als veel lopers iets minder jong, dan raden wij je aan om voorafgaand aan deelname aan het Lopersproject Ter Heijde contact op te nemen met je huisarts, of een (sport)medisch onderzoek te ondergaan.
Als blijkt dat je niet in de voor jou juiste groep traint, dan heeft de organisatie altijd het recht om je, uiteraard na overleg, in te delen in een andere categorie. Hiermee houden we het risico op blessures en overbelasting zo klein mogelijk. Ben je ingedeeld in een groep, maar heb je even een mindere dag, je kunt altijd een keer switchen in overleg met de trainers.

Niet lid van Olympus

Leden van Olympus