Project omschrijving

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen zondag was het alweer de 4e training voor de 10km LG2 groep van het Lopersproject 2020. En wat was het een heerlijk weer, graad of 5 met een lekker zondagochtend zonnetje. Dit tezamen met het decor van het Wengebied zorgde voor ideale omstandigheden om een hardlooptraining te doen.

Op het programma voor vandaag stond een heuveltraining. Zoals wel vaker het geval als ik de omgeving niet echt goed ken ga ik meestal een dag voor de training zelf ook even een verkennend rondje lopen. Voor de training van zondag had ik uiteindelijk 2 mooie heuvels gevonden die ik goed kon combineren met een aantal rondjes van 450m en 800m. Vooral in combinatie met een rondje 800m was de 2e heuvel (zie foto’s) als afsluiter een fikse kuitenbijter. Maar niemand liet zich kennen en rende met de juiste techniek en souplesse naar de top van de heuvel om daar weer even op adem te kunnen komen.
Als afsluiting van de training hebben we daarna nog een klein rondje met de groep door het Wengebied gelopen om toch nog even lekker al hardlopend van de zon te genieten.

Het was uiteindelijk een pittige training van in totaal rond de 10km en de lopers hebben het super goed gedaan. Dit belooft een hoop moois voor de komende weken.

Voor komende zondag gaan we wederom een leuke training in elkaar zetten. Hoe die training eruit gaat zien weten we achter de schermen natuurlijk al, maar blijft een verrassing.

Met sportieve groet,
John van Staalduinen
Trainer LG2 10km

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.