Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De deelnemers van het 31e Lopersproject waren deze week niet in de omgeving van Poeldijk te vinden maar de groene gesponsorde shirts kleurden de omgeving van Olympus ’70 groen. Reden van deze andere locatie was de afsluiting van het project dat gedurende 12 weken ruim 300 sporters ‘van de bank’ heeft gehouden. Een afsluiting die nog niet geldt voor de marathonlopers, want zij trainen nog even door tot aan de Rotterdam Marathon. De trainers van de lopersgroepen hadden afwisselende routes uitgestippeld en na een koude maar sportieve training kwamen alle lopers terug bij de mooie locatie van Olympus ‘70. Hier stond een geweldig brunchbuffet voor hen klaar, alwaar Ruud Dudink en zijn team zaterdag en zondagochtend hard aan had gewerkt. Met een mooie opkomst van ruim 210 brunchers kunnen we spreken van een mooie afsluiting van dit project. De sporters genoten volop van het heerlijke brunchbuffet en praatten enthousiast na over het succesvolle project. Een groot aantal van hen neemt volgende week deel aan de diverse hardloopwedstrijden en wandeltochten in Naaldwijk tijdens de Ruitenburg Halve.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.